Bevers

Welkom bij de Bevers!

De Bevers is een speltak in de leeftijdscategorie 5 tot 7 jaar.
We draaien iedere zaterdagmiddag van 13.30 - 15.30 uur. Ben je 4,5 jaar oud, dan ben je van harte welkom om eens te komen kijken.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina: Facebook Bevers

Heb je een vraag voor de leiding? Stuur gerust een berichtje naar: Beverpost of mail naar delmobevers@hotmail.com

Wat doen we allemaal?

We doen het hele jaar door leuke activiteiten, namelijk:

• Spelletjes in het bos
  • Werken in thema's (bijvoorbeeld: Pasen of Halloween)
  • Weekendkamp: een weekend logeren op het clubhuis in een leuk thema!
  • Werken aan echte Scouting insignes

• Annemeike
  • Kim

Nieuw scoutingjaar

Ieder jaar begint het nieuwe scoutingjaar na het overvliegen. De oudste Bevers vliegen dan over naar de Welpen. Hier gaan zij het Jungleboek avontuur tegemoet.

Hotsjietonia

Kaart Hotsjietonia
Ga je met ons mee naar het dorp Hotsjietonia? Wat is dat nou weer? Dat is een heel groot dorp waar alle kinderen van 5 tot 7 jaar mogen komen spelen als de vlag uithangt. Samen met Stuiter, Sterre, Steven Stroom, Stenley Stekker, Rozemarijn, Noa en professor Plof, Rebbel, Keet en Fleur Kleur, Bas Bos  beleven we verschillende avonturen. Samen met alle Bevers en leiding stappen we het dorp van Hotsjietonia in. Lees hier meer over de inwoners van Hotsjietonia.

Downloads

U kunt de contributiebrief, het gezondheidsformulier en het Bever boekje downloaden door op de link hiernaast te klikken: Downloads