Verhuur‎ > ‎

Gebouw & terrein

Clubhuis Maupertuus biedt veel mogelijkheden en bevindt zich op een bosrijk terrein.

Clubhuis Maupertuus

Ons clubhuis heeft twee lokalen van elk ca. 9 m x 7 m, dit zijn het Scoutslokaal en het Welpenlokaal. Het Sherpalokaal is ca. 5,5 m x 6,5 m en wordt inclusief banken verhuurd. Het beverlokaal is ca. 4 m x 6 m en wordt tijdens de maanden juli en augustus niet verhuurd, in de reguliere verhuur kan dit lokaal er extra bij worden gehuurd. De lokalen zijn voorzien van noodverlichting, brandwerende deuren en warmtemelders die zijn aangesloten op een brandmelder.

De keuken

De keuken is voorzien van een vierpits gasfornuis en twee industriebranders. Daarnaast is er een koelkast, een magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. Voor het koken tijdens de reguliere verhuur kan gebruik gemaakt worden van een uitgebreide keukenuitrusting. Tijdens de zomerverhuur (juli & augustus) dient de scoutinggroep dit zelf mee te nemen, de keuken wordt zonder inboedel verhuurd. De keuken is voorzien van een brandblusser, warmtemelder en een branddeken.

Het sanitair

Het sanitair bestaat uit 3 toiletten, 2 douches en een grote wasbak met 3 kranen.

Het terrein

Op het terrein zijn twee speelvelden aanwezig, hier kan eventueel ook op gekampeerd worden. Aan de voorkant van het gebouw staat een vlaggenmast en zijn er bielzen aanwezig. Deze plek biedt tevens mogelijkheid om als kampvuurcirkel te fungeren. Het scoutingterrein is geheel autovrij, de auto's kunnen aan de weg geparkeerd worden.

Bezichtigen

Voor een goede indruk van het gebouw en het terrein er omheen kunt u altijd een kijkje komen nemen. Neem hiervoor contact met ons op.